





AOC Foundation & BOD Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

June 12-13, 2025 (as of June 10, 2025)

Wednesday, June 11		
5:30 PM - 8:30 PM	Board social (informal)	Harbor Social @ Gaylord – informal, come when you can
Thursday, June 12		
8:30 AM – 9:00 AM	Hot Breakfast	Chesapeake 8/9
9:00 AM – 11:05 AM	AOC Foundation Meeting	Chesapeake 8/9
11:05 AM – 11:20 AM	BREAK	
11:20 AM – 12:20 PM	AOC Board of Directors Meeting	Chesapeake 8/9
12:25 PM – 12:50 PM	LUNCH	
12:50 PM – 3:00 PM	AOC BoD Meeting (cont'd)	Chesapeake 8/9
3:00 PM - 3:15 PM	BREAK	
3:15 PM - 5:00 PM	AOC BoD Meeting (cont'd)	Chesapeake 8/9
6:00 PM - 8:00 PM	Dinner	McCormick & Schmicks
Friday, June 13		
8:30 AM – 9:00 AM	Hot Breakfast	Chesapeake 8/9
9:00 AM – 12:15 PM	AOC Board of Directors Meeting	Chesapeake 8/9

AOC Foundation Meeting Agenda

June 12, 2025 09:00 AM to 11:30 AM

Jane	12, 2020 03.00 AW to 1	1.00 / ((V)	ACCOUNTION
Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Call to Order Opening Comments	Tony Lisuzzo	5 minutes (9:00-9:05)	
Secretary ReportDetermination of QuorumMinutes and Action Items Review	Dennis Monahan	5 minutes (9:05-9:10)	Motion/Vote March 13 minutes
Treasurer Report	Jim Utt	5 minutes (9:10-9:15)	Motion/Vote Treasurer's AEF Report
Governance Report	Brandon Coleman	5 minutes (9:15-9:20)	Governance Committee Report OpMan Finan. Mgt App I DRAFT
Fundraising	Nino Amoroso	10 minutes (9:20-9:30)	Foundation Development Committee (Fundraising) Report
Scholarships	Mick Riley	10 minutes (9:30-9:40)	Scholarships Committee Report
STEM	Mark Schallheim	10 minutes (9:40-9:50)	EMS/STEM Committee Report
Foundation Community Education	Keith Everly	10 minutes (9:50-10:00)	Community Education Committee Report

AOC Foundation Meeting Agenda



June 12, 2025 09:00 AM to 11:05 AM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Foundation Strategy	Myles Murphy	60 minutes (10:00-11:00)	Strategic Planning Committee Report
Closing Comments and adjourn	Tony Lisuzzo	5 minutes (11:00-11:05)	
BREAK		15 minutes (11:05-11:20)	

AOC BOD Meeting Agenda



June 12, 2025, 11:20 AM to 5:00 PM (as of June 10, 2025)

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted VS
Call to Order Opening Comments	Tony Lisuzzo	5 minutes (11:20-11:25)	Cyber and EW go hand-in-hand discussion
Secretary ReportDetermination of QuorumMinutes and Action Items Review	Dennis Monahan	5 minutes (11:25-11:30)	Motion/VoteDec 10 and March 13 Board minutes
Finance Committee Report	Jim Utt Keith Jennings (SnyderCohn)	5 minutes (11:30-11:35) 15 minutes (11:35-11:50)	 Motion/Vote Treasurer's BOD Report Profit & Loss Balance Sheet Final Audit Report
Exclusion Resolution	Tony Ramos/Glorianne O'Neilin	5 minutes (11:50-11:55)	Motion/Vote
Symposium	Kevin Finch	15 minutes (11:55-12:10)	Symposium Committee Report
International Advisory Committee Report	Erik Bamford	15 minutes (12:10-12:25)	Int'l Advisory Committee Report

AOC BOD Meeting Agenda (cont'd) June 12, 2025 11:20 AM to 5:00 PM

Julie 12, 2023 11.20 AW to 3.001 W			
Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
LUNCH		25 minutes (12:25-12:50)	W
Governance	Brandon Coleman	15 minutes (12:50-1:05)	 Governance Committee Report OpMan 21 Financial Mgt OpMan 73 Chap Events – ECROW/JED
PAC Report	Jim Gigrich	10 minutes (1:05-1:15)	Motion and Vote PAC Report Budget Request Motion and Vote
Advocacy & Technical Advisory Committee	Sherm Oliver	15 minutes (1:15-1:30)	Advocacy & Technical Advisory Committee
Nominations & Elections	Frank Ball	15 minutes (1:30-1:45)	Nominations & Elections Comm. Report Motion and Vote
Professional Development	Kevin Dworkin	15 minutes (1:45-2:00)	Professional Development Committee Report
Awards	Paul Vavra	15 minutes (2:00-2:15)	 Awards Report; Gold & Silver Award Nominees Award Winners Motion and Vote (Gold & Silver and Awardee list)
Future Leaders	Amanda Brockermeyer	15 minutes (2:15-2:30)	Future Leaders CommitteeBudget RequestMotion and Vote

AOC BOD Meeting Agenda (cont'd)

ASSOCIATION OF OLD CROWS

June 12, 2025 11:20 AM to 5:00 PM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Women in EW	Christelle Ward	15 minutes (2:30-2:45)	EW in EW Committee Report; Budget Request Motion/Vote
Editorial	Jeff Fischer	15 minutes (2:45-3:00)	Editorial Committee Report
BREAK		15 minutes (3:00-3:15)	
History	Jeff Hughes	15 minutes (3:15-3:30)	History Committee Report
Membership	Eric Colón	15 minutes (3:30-3:45)	Membership Committee Report Chapter Communications Tool Request; Budget Request Motion/Vote

AOC BOD Meeting Agenda (cont'd)



June 12, 2025 11:20 AM to 5:00 PM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Regional Director Reports (5 minutes each) Northeast Region Northwest Region Mid-Atlantic Region Central Region Southern Region Mountain-Western Region Pacific Region International Region I		45 minutes (3:45-4:30)	
Executive Director's Report	Shelley Frost	10 minutes (4:30-4:40)	Executive Director Report
Summits (Conferences)	Sherm Oliver	10 minutes (4:40-4:50)	Summits Committee Report
Closing comments	Tony Lisuzzo	10 minutes (4:50-5:00)	6:00PM – 8:30PM Dinner MCCORMICK SCHMICKS

M^CCORMICK

<u>*SCHMICKS</u>

145 National Plaza,

National Harbor MD

AOC BoD Meeting Agenda



June 13, 2025 09:00 AM to 12:15 PM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Call to Order Opening Comments	Tony Lisuzzo	5 minutes (9:00-9:05)	
AOC Strategy	Amanda Brockermeyer	5 minutes (9:05-9:10)	
 Strategy Breakouts Membership Growth Advocacy & Communications Enterprise International Programs Professional Development 		2 hours (9:10-11:10)	
Breakout Results		1 hour (11:10 – 12:10)	
Closing Comments and adjourn	Tony Lisuzzo	5 minutes (12:10-12:15)	



AOC Mission

The Association of Old Crows (AOC) is a professional non-profit association that educates, connects, and advocates on behalf of its members and stakeholders across the global electromagnetic warfare (EW) and spectrum operations community.

Board of Director <u>and</u> Board of Governors Meetings (subject to change)

All times Eastern Time Zone

- 9 Oct 4pm (virtual)
- 8 Dec Face-To-Face at Annual Symposium

Chapter Officer Meetings (Mandatory for Regional Directors)

All times Eastern Time Zone

- 24 Jul 4pm
- 23 Oct 4pm

Approved 2025 Board Member Travel

- Charleston 3-4 Jun Ken Dworkin
- Patriot's Roost Chapter 24-26 Jun Tony Lisuzzo
- Kittyhawk Chapter 24-26 Jun Jim Utt
- Crane 9-10 Jul Tony Lisuzzo
- MSIC 16-18 Sep Tony Lisuzzo
- CEMA 28-29 Oct Tony Lisuzzo
- Australia Chapter TBD
- PACOM, HI 21-24 Oct TBD
- Korea ROK Chapter (AOC Asia) Oct 15-6 TBD