



Board of Directors and Board of Governors

Meeting Agenda March 13, 2025 4:00 PM to 6:15 PM



AOC BOD Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

March 13, 2025 (as of Feb 25) 4:00 PM to 5:30 PM

TOPIC	PRESENTER	TIME	READ-AHEAD REPORT POSTED
Welcome and Call to Order	Tony Lisuzzo	5 min (4:00-4:05)	
 Secretary Report Determination of a quorum Minutes and action items review 	Dennis Monahan	5 min (4:05-4:10)	Motion/Vote • Minutes for Dec 10, 2024
Finance Committee Report	Jim Utt	5 min (4:10-4:15)	Motion/Vote Treasurer's BoD Report
Strategic Planning Discussion	Amanda Brockermeyer	5 min (4:15-4:20)	Strategy Committee Report
Executive Director's Report	Shelley Frost	5 min (4:20-4:25)	Executive Director's Report
Governance Committee Report	Brandon Coleman	5 min (4:25-4:30)	Governance Committee Report
Annual Symposium and Conference Report	Kevin Finch Sherm Oliver	5 min (4:30-4:35)	Convention & Conferences Report
International Advisory CommitteeInternational newsAOC EuropeAOC Asia	Erik Bamford	5 min (4:35-4:40)	 International Advisory Committee Report
Nominations & Elections Report	Frank Ball	5 min (4:40-4:45)	 Nominations & Elections Report

AOC BOD Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

Continued

TOPIC	PRESENTER	TIME	READ-AHEAD REPORT POSTED
Advocacy & Technical Advisory Committee Report PAC Update CRADA Update	Sherm Oliver Ken Miller	5 min (4:45-4:50)	Advocacy and Technical Advisory Committee Report
Professional Development Committee Report	Ken Dworkin	5 min (4:50-4:55)	 Professional Development Committee Report
Awards Committee Report	Paul Vavra	5 min (4:55-5:00)	Awards Committee Report
Membership Committee Report	Eric Colon	5 min (5:00-5:05)	Membership Committee Report
Future Leaders Committee Report	Amanda Brockermeyer	5 min (5:05-5:10)	Future Leaders Committee Report
Women in EW Committee Report	Christelle Ward	5 min (5:10-5:15)	Women in EW Committee Report
Editorial Committee Report	Jeff Fischer	5 min (5:15-5:20)	Editorial Committee Report
History Committee Report	Jeff Hughes	5 min (5:20-5:25)	History Committee Report
Closing Comments – Adjourn • Update Action Items	Tony Lisuzzo	5 min (5:25-5:30)	

Foundation BOG Meeting Agenda



March 13, 2025 (as of Jan 15) 5:30 PM to 6:15 PM

TOPIC	PRESENTER	TIME	READ-AHEAD REPORT POSTED
Welcome and Call to Order	Tony Lisuzzo	5 min (5:30-5:35)	
 Secretary Report Determination of a quorum Minutes and action items review 	Dennis Monahan	5 min (5:35-5:40)	Motion/VoteMinutes for Dec 10, 2024
Finance Committee Report	Jim Utt	5 min (5:40-5:45)	Motion/VoteTreasurer's BoD Report
Strategic Planning Discussion	Myles Murphy	5 min (5:45-5:50)	 Strategy Committee Report
Governance Committee Report	Brandon Coleman	5 min (5:50-5:55)	 Governance Committee Report
Fundraising Committee Report	Nino Amoroso	5 min (5:55-6:00)	 Fundraising Committee Report
Scholarships	Mick Riley	5 min (6:00-6:05)	 Scholarships Committee Report
STEM	Mark Schallheim	5 min (6:05-6:10)	STEM Committee Report
Community Education Activities	Keith Everly	5 min (6:10-6:15)	
Closing Comments – Adjourn • Update Action Items	Tony Lisuzzo	5 min (6:15-6:20)	



AOC Mission

The Association of Old Crows (AOC) is a professional non-profit association that educates, connects, and advocates on behalf of its members and stakeholders across the global electromagnetic warfare (EW) and spectrum operations community.

Board of Director and Board of Governors Meetings (subject to change)

All times Eastern Time Zone

- 13 Mar @ 4pm (virtual)
- 12-13 June Face to Face at Gaylord National Harbor
- 9 Oct 4pm (virtual)
- 8 Dec Face-To-Face at Annual Symposium

Chapter Officer Meetings (Mandatory for Regional Directors)

All times Eastern Time Zone

- 23 Jan 4pm
- 24 Apr 4pm
- 24 Jul 4pm
- 23 Oct 4pm



Approved 2025 Board Member Travel

- Augusta (rescheduled from Oct) 4-5 Feb Tony Lisuzzo
- Pt Mugu 11-13 Mar Amanda Brockermeyer
- Dixie Crow Chapter 24-26 Mar Tony Lisuzzo
- CEMA 29 Apr 1 May Tony Lisuzzo
- AOC Europe 6-8 May Tony Lisuzzo and Erik Bamford
- Charleston 3-4 Jun TBD
- Patriot's Roost Chapter 24-26 Jun Tony Lisuzzo
- Kittyhawk Chapter 24-26 Jun TBD
- Crane 8-10 Jul TBD
- MSIC 16-18 Sep TBD
- Australia Chapter TBD
- Augusta (2nd event to get back on track TBD)
- PACOM, HI TBD
- Korea ROK Chapter (AOC Asia) Oct 28 TBD