





AOC BOG/BOD Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

December 10, 2024 (as of 10/31)

Monday, December 9		
6:30 PM – 8:30 PM	Board social (informal/spouses included) optional	TBD
Tuesday, December 10		
8:00 AM – 8:30 AM	Hot Breakfast	Chesapeake 1-3
8:30 AM – 10:00 AM	AEF Board of Governors Meeting	Chesapeake 1-3
10:00 AM – 3:30 PM	AOC Board of Directors Meeting	Chesapeake 1-3
4:00 PM – 5:30 PM	Chapter Officer Meeting - Regional Directors (incoming and outgoing) <u>mandatory</u> for entire meeting	Chesapeake 4-5
5:30 PM – 6:00 PM	VIP Informal Meet and Greet *also meeting here are first-time attendees, Future 5 winners, and chapter officers if available	Rooftop – POSE (elevator near bell stand in hotel lobby)
6:00 PM - 8:00 PM	Welcome Reception	Rooftop – POSE
Wednesday, December 11		
10:15 AM – 10:45 AM	AOC Business Meeting <i>mandatory</i> for all current Board members	Main Stage
Friday, December 13		
8:00 AM – 9:30 AM	Swearing in of the new board and farewell outgoing board <i>mandatory</i> for all current and incoming Board members (after morning keynote)	Main Stage

AEF BOG Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

December 10, 2024 08:30 AM to 10:00 AM

OF OLD CHOW				
Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted	
Call to Order Opening Comments	Brian Hinkley	5 minutes (8:30-8:35)		
Secretary ReportDetermination of QuorumMinutes and Action Items Review	Dennis Monahan	5 minutes (8:35-8:40)	Motion/Vote 10 Oct Minutes (Draft)	
 Treasurer Report 2024 Budget Report 2025 Budget Discussion and Vote 	Jim Utt	15 minutes (8:40-8:55)	Motion/Vote Treasurer's BOG Report	
 Strategic Planning Discussion Five-Year Strategy Discussion and Vote 2025 Annual Operating Plan (AOP) Discussion and Vote 	Myles Murphy	40 minutes (8:55-9:35)	Strategy Report	
Scholarship and Future 5	Mick Riley	10 minutes (9:35-9:45)	Scholarship Report	
STEM	Mark Schallheim	10 minutes (9:45-9:55)	STEM Report	
Closing Comments - Adjourn Update Action Items	Brian Hinkley	5 minutes (9:55-10:00)	Closing Comments - Adjourn Update Action Items	

CROWS.ORG

AOC BOD Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

December 10, 2024 10:00 AM to 4:00 PM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Call to Order Opening Comments	Brian Hinkley	5 minutes (10:00-10:05)	
Secretary ReportDetermination of QuorumMinutes and Action Items Review	Dennis Monahan	5 minutes (10:05-10:10)	Motion/VoteSept 5 Minutes (Draft)Sept 19 Minutes (Draft)
 Finance Committee Report 2024 Budget Report 2025 Budget Discussion and Vote Executive Session 	Jim Utt	15 minutes (10:10-10:25)	Motion/VoteTreasurer's BOD Report2025 Budget
Strategic Planning Discussion2025 Annual Operating Plan (AOP) Discussion and Vote	Tony Lisuzzo	20 minutes (10:25-10:45)	Motion/Vote Strategy Report 2025 AOP
BREAK		15 minutes (10:45-11:00)	
Executive Director Report	Shelley Frost	10 minutes (11:00-11:10)	

CROWS.ORG

AOC BOD Meeting Agenda



Continued

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Annual Symposium & Convention Report and Conference Report	Kathy Hartness Christine Armstrong	10 minutes (11:10-11:20)	• ED Report
Government & Industry Outreach Committee PAC Discussion and Vote; CRADA Update	Ken Miller	45 minutes (11:20-12:05)	Motion/VotePAC Establishment
LUNCH		30 minutes (12:05-12:35)	
IAC Report	Erik Bamford	20 minutes (12:35-12:55)	 IAC Report
Professional Development	Ken Dworkin	20 minutes (12:55-1:15)	 Education and Training Report
Future Leaders Committee Report	Amanda Brockermeyer Christelle Ward	15 minutes (1:15-1:30)	 AOC Future Leaders Committee Report
Membership Committee Report	Eric Colon	45 minutes (1:30-2:15)	 Membership Report Regional Director Reports Motion/Vote Chapter of the Year
BREAK		15 minutes (2:15-2:30)	 Awards Report

AOC BOD Meeting Agenda



Continued

Topic	Presenter	Time	Read-Aheads Posted
Awards Committee Report	Kilo Parks	10 minutes (2:30-2:40)	 Awards Report
History Committee Report	Wayne Shaw	15 minutes (2:40-2:55)	History Report
Governance Report	Powder Carlson	10 minutes (2:55-3:05)	 Governance Report
Nominations & Elections Report	Powder Carlson	10 minutes (3:05-3:10)	 N&E Report
 2025 Board Approvals 2025-2026 Appointed Directors 2025 EXCOM 2025 N&E Chair 	Tony Lisuzzo	5 minutes (3:10-3:20)	 2025 Approvals
New Business	Brian Hinkley	5 minutes (3:20-3:25)	
Closing Comments - Adjourn Update Action Items	Brian Hinkley	5 minutes (3:25-3:30)	



AOC Mission

Provide VALUE to members and stakeholders through consolidated expertise, networking, leadership, advocacy, and professional development opportunities across AOC programs and activities

DRAFT Board of Director Meetings & Board of Governor Meetings (subject to change)

All times Eastern Time

- Mar 13 @ 4pm (virtual)
- June 12-13 Face-To-Face at Gaylord National Harbor
- Oct 9 @ 4pm (virtual)
- Dec 8 Face-To-Face at Annual Symposium

Approved AOC 2025 Conference Travel

- Warfighter Conference-Augusta Feb 4-5 Tony
- Pt Mugu (US, AUS, and UK) Mar 11-13 TBD
- Dixie Crow Mar 24-26 TBD
- CEMA Apr 29-May 1 TBD
- AOC Europe (Rome) May 6-8 Tony and Erik
- AOC Japan Chapter EW Conference June TBD TBD
- Charleston June 3-4 TBD
- Kittyhawk Week June 24-26 TBD
- Patriots Roost Conference June 24-26 TBD
- Crane July 8-10 TBD
- Korea Chapter Conference July TBD TBD
- MSIC-Huntsville Sept TBD TBD
- Australia conference Sept TBD TBD
- PACOM Conference Oct TBD
- Warfighter Conference-Augusta Oct TBD TBD
- Annual Symposium December 9-11, 2025 ALL