

## JOIN THE LEGACY, SHAPE THE FUTURE



# AOC BOD Meeting Agenda

ASSOCIATION OF OLD CROWS

September 19, 2024 (as of September 19) 4:00 PM to 6:00 PM

TOPIC	PRESENTER	TIME	READ-AHEAD REPORT POSTED
Welcome and Call to Order	Brian Hinkley	5 min (4:00-4:05)	
<ul> <li>Secretary Report</li> <li>Determination of a quorum</li> <li>Minutes and action items review</li> </ul>	Dennis Monahan	5 min (4:05-4:10)	Motion/Vote  • Minutes for September 5, 2024
Finance Committee Report	Jim Utt	5 min (4:10-4:15)	Motion/Vote Treasurer's BoD Report
Strategic Planning Discussion	Tony Lisuzzo	10 min (4:15-4:25)	Strategy Committee Report
<ul><li>Government &amp; Industry Outreach</li><li>PAC Update</li></ul>	Sherm Oliver Ken Miller	15 min (4:25-4:40)	<ul> <li>Government &amp; Industry Outreach &amp; PAC Update</li> </ul>
Annual Symposium Report	Lisa Fruge-Cirilli Kathy Hartness	15 min (4:40-4:55)	Convention & Conferences Report
Nominations & Elections Report	Powder Carlson	5 min (4:55-5:00)	Nominations & Elections Report
International Advisory Committee	Erik Bamford Bob Andrews Haruko Kawahigashi	10 min (5:00-5:10)	<ul> <li>International Advisory Committee Report</li> <li>EW Conference Korea 2024</li> </ul>

# AOC BOD Meeting Agenda

# ASSOCIATION OF OLD CROWS

## Continued

TOPIC	PRESENTER	TIME	READ-AHEAD REPORT POSTED
Governance Committee Report	Powder Carlson	15 min (5:10-5:25)	Governance Committee Report
Awards Committee Report	Kilo Parks	5 min (5:25-5:30)	Awards Committee Report
Membership Committee Report	Eric Colon	5 min (5:30-5:35)	Membership Committee Report
Future Leaders Committee Report	Amanda Brockermeyer Christelle Ward	5 min (5:35-5:40)	Future Leaders Committee Report
Professional Development Committee Report	Ken Dworkin	5 min (5:40-5:45)	<ul> <li>Professional Development Committee Report</li> </ul>
History Committee Report	Wayne Shaw	5 min (5:45-5:50)	History Committee Report
Executive Director's Report	Shelley Frost	5 min (5:50-5:55)	Executive Director's Report
Closing Comments – Adjourn  • Update Action Items	Brian Hinkley	5 min (5:55-6:00)	



## **AOC** Mission

Provide VALUE to members and stakeholders through consolidated expertise, networking, leadership, advocacy, and professional development opportunities across AOC programs and activities

#### **Board of Director Meetings (subject to change)**

All times Eastern Time

- 19 Sept @ 4pm (virtual)
- 10 Dec Face-To-Face at Annual Symposium

#### **Board of Governor Meetings (subject to change)**

All times Eastern Time

- 10 Oct @ 4pm (virtual)
- 10 Dec Face-To-Face at Annual Symposium

### **Approved AOC 2024 Conference Travel**

- Australia Chapter Conference Sept 18-20 JP Kim
- Diamondhead Chapter PACOM Oct 21-25 Brian Hinkley
- Augusta new conference Oct 29-30 Tony Lisuzzo