







June 05 - 07, 2024 (as of 5 June)

Wednesday, June 05		
5:30 PM – 8:30 PM	Board social (informal)	Harbor Social @ Gaylord – informal, come when you can
Thursday, June 06		
8:30 AM – 9:00 AM	Hot Breakfast	Chesapeake B-C - Ballroom Level of convention side
9:00 AM – 11:30 AM	AEF Board of Governors Meeting	Chesapeake B-C
11:30 PM – 4:00 PM	AOC Board of Directors Meeting	Chesapeake B-C
12:20 PM – 12:40 PM	Lunch	Chesapeake B-C
6:00 PM - 8:00 PM	Dinner	TBD
Friday, June 07		
8:30 AM – 9:00 AM	Hot Breakfast	Chesapeake B-C
9:00 AM – 12:00 PM	AOC Board of Directors Meeting	Chesapeake B-C
12:00 PM	Grab and Go Lunch	Chesapeake B-C

AEF BOG Meeting Agenda



June 06, 2024 09:00 AM to 11:30 AM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Call to Order Opening Comments	Brian Hinkley	5 minutes (9:00-9:05)	
Secretary ReportDetermination of QuorumMinutes and Action Items Review	Dennis Monahan	5 minutes (9:05-9:10)	Motion/Vote 18 Apr Minutes (Draft)
Treasurer Report	Jim Utt	5 minutes (9:10-9:15)	Motion/Vote Treasurer's BOG Report
Strategic Planning Discussion	Myles Murphy	60 minutes (9:15-10:15)	Strategy Report
Scholarship and Future 5	Mick Riley	30 minutes (10:15-10:45)	Scholarship Report
STEM	Mark Schallheim	30 minutes (10:45-11:15)	
Closing Comments - Adjourn Update Action Items	Brian Hinkley	5 minutes (11:15-11:20)	Closing Comments - Adjourn Update Action Items



June 06, 2024 11:30 AM to 4:00 PM

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Call to Order Opening Comments	Brian Hinkley	5 minutes (11:30-11:35)	
Secretary ReportDetermination of QuorumMinutes and Action Items Review	Dennis Monahan	5 minutes (11:35-11:40)	Motion/Vote7 Mar Minutes (Draft)
Exclusion Resolution of classified information	Brian Hinkley	5 minutes (11:40-11:45)	Motion/Vote
Finance Committee Report	Jim Utt Keith Jennings (SnyderCohn)	5 minutes (11:45-11:50) 15 minutes (11:50-12:05	 Motion/Vote Treasurer's BOD Report Audit Draft Audit Report
Nominations & Elections Report	Frank Ball	15 minutes (12:05-12:20)	Motion/Vote
LUNCH		20 minutes (12:20-12:40)	
Strategic Planning Discussion	Tony Lisuzzo	30 minutes (12:40-1:10)	Strategy Report



Continued

Topic	Presenter	Time	Read-Ahead Report Posted
Government & Industry Outreach Committee PAC Update	Ken Miller	60 minutes (1:10-2:10)	
BREAK		15 minutes (2:10-2:25)	
Education and Training Report	Ken Dworkin	60 minutes (2:25-3:25)	 Education and Training Report
History Committee Report	Wayne Shaw	15 minutes (3:25-3:40)	
Future Leaders Committee Report	Amanda Brockermeyer Christelle Ward	15 minutes (3:40-3:55)	 AOC Future Leaders Committee Report
Closing Comments and Adjourn	Brian Hinkley	5 minutes (3:55-4:00)	

6:00 Dinner Rosa Mexicano

153 Waterfront St. Oxon Hill, MD 20745



June 07, 2024 9:00 AM to 12:00 PM

Topic	Presenter	Time	Read-Aheads Posted
Call to Order Opening Comments	Brian Hinkley	5 minutes (9:00-9:05)	
 Membership Committee Membership Status (15 min) Day prior to convention – day of chapter officer meeting discussion Regional Director Chapter Visit Updates (5 min each) Northeast Region Northwest Region Mid-Atlantic Region Central Region Southern Region Mountain-Western Region Pacific Region International Region I International Region II 	Eric Colon	60 minutes (9:05-10:05)	Membership Reports Regional Director Reports

ASSOCIATION

Continued

Topic	Presenter	Time	Read-Aheads Posted
Awards Report	Kilo Parks	10 minutes (10:05-10:15)	 Awards Report
IAC Report	Erik Bamford	30 minutes (10:15-10:45)	 IAC Report
Annual Symposium & Convention Report and Conference Report	Kathy Hartness	15 minutes (10:45-11:00)	Annual Symposium ReportConference Report
Executive Director Report	Shelley Frost	15 minutes (11:00-11:15)	ED Report
Governance	Powder Carlson	15 minutes (11:15-11:30)	 Governance Reports Motion Vote – OpMan 13 Embargo List
Closing Comments - Adjourn Update Action Items	Brian Hinkley	15 minutes (11:30-11:45)	
LUNCH		11:45-12:30	



AOC Mission

Provide VALUE to members and stakeholders through consolidated expertise, networking, leadership, advocacy, and professional development opportunities across AOC programs and activities

Board of Director Meetings (subject to change)

All times Eastern Time

- 19 Sept @ 4pm (virtual)
- 10 Dec Face-To-Face at Annual Symposium

Board of Governor Meetings (subject to change)

All times Eastern Time

- 10 Oct @ 4pm (virtual)
- 10 Dec Face-To-Face at Annual Symposium

Approved AOC 2024 Conference Travel

- AOC Japan Chapter EW Conference June 5 Hinks to record welcome
- Patriots Roost Jun 11-13 Hinks
- KittyHawk Week Jun 24-27 Hinks
- Crane Conference Jun 25-27 Hinks
- ROK Roost (Korea) July 10-11 Hinks
- Australia Chapter Conference Sept 18-20 JP Kim
- Augusta new conference Oct 29-30 TBD
- Diamondhead Chapter PACOM Oct 21-25 Hinks